Home

Transport

Transport

 

Detalii despre transport

Diablos Computer  poate livra direct din magazin  clientilor interesati sau poate livra cu un curier rapid(Urgent Curier) oriunde in tara  in maxim 24 de ore sau in aceiasi zi in Bucuresti.

Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa comande online firma noastra a pus la punct un sistem prin care transportul pentru  orice expeditie in anumite localitati din tara(peste 5000 de  localitati) este gratuit.

Pentru a vedea lista localitatilor pentru care costul transportului este gratuit dati click aici.

Deasemenea puteti verifica aici daca transportul este  sau nu gratuit pentru localitatea dvs. Nu trebuie decit sa introduceti numele localitatii unde vreti sa primiti coletul. Daca nu aveti kilometri suplimentari atunci transportul este gratuit. Daca exista kilometri suplimentari atunci va trebui sa va deplasati in cea mai apropiata localitate unde  exista un sediu urgent curier pentru a beneficia de transport gratuit.

Deasemenea , pentru a beneficia de transport gratuit ,trebuie sa lasati o comanda online pe site iar valoarea comenzii dumneavoastra trebuie sa depaseasca 100RON.

Pentru cei care nu locuiesc in una din localitatile din lista  cu transport gratuit , acestia pot alege localitatea cea mai apropiata din lista pentru a primi coletul in aceleasi conditii (transport gratuit). In acest caz , coletul va fi ridicat de la sediul Urgent Curier din localitatea aleasa.

Deasemenea daca clientul doreste sa primeasca coletul acasa desi nu locuieste in una din localitatile unde transportul este gratuit atunci firma noastra trimite acel colet la adresa ceruta, dar clientul isi plateste singur transportul. Deasemenea in acest caz clientul este liber sa aleaga curierul cu care doreste sa primeasca coletul.

Click aici pentru calcul cost transport pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire Transport Gratuit.