Home

Despre noi

Despre noi

Diablos Computer este importator direct de produse electronice, am apelat la aceasta metoda de achizitie si vanzare a produselor, pentru a putea asigura un cost redus "end user-ului" produselor noastre. Fara politica coerenta de achizitii si fara partenerii nostri "furnizorii" nu am reusii sa fim langa dvs. cu aceasta gama larga si accesibila de produse.

Ce ne caracterizeaza ?

Calitatea este cuvantul de baza in relatia noastra cu dvs. ne dorim sa ne recomandati si ne dorim sa va reintoarceti de fiecare data la noi. De aceea o sa facem tot ce ne sta in putere pentru a va oferi o calitate superioara pentru toate serviciile si produsele noastre.

De ce sa va faceti cont ?

Pentru ca numai asa puteti sa vedeti promotiile in curs, discounturile ce se acorda pentru diferite produse si mai ales premiile acordate sub forma de discounturi clientilor fideli ai Diablos Computer.

Ce ne dorim sa fim in relatia cu dvs. ?

Cvlan. net se doreste a fii un portal interactiv pentru toti utilizatorii de internet care doresc sa gaseasca in mod interactiv si rapid solutii rapide de achizitie de calculatoare second hand, monitoare second hand, laptopuri second hand, dar si o varianta larga de imprimante second hand, servere second hand, telefoane mobile second hand.Diablos Computer nu se adreseasa doar utilizatorilor casnici prin oferta variata de produse pusa la dispozitia clientilor sai se adreseaza si clientilor office care doresc solutii optime pentru birou, astfel prin gama larga de imprimante second hand cat si posibilitatile de achizitionare de calculatoare renew, laptopuri renew cat si servere renew venim in intampinarea necesitatilor zilnice avute de majoritatea companiilor din piata.

Din punct de vedere al calitatilor produselor Diablos Computer ofera garantie pentru intreaga gama de produse comercializate respectiv: calculatoare second hand, monitoare second hand, laptopuri second hand, de imprimante second hand, servere second hand, telefoane mobile second hand, dar si pentru calculatoarele renew, laptopuri renew, servere renew.

Deviza Diablos Computer este calitatea de aceea calculatoarele second hand pe care le oferim clientilor nostri sunt marca "AMD, Intel Pentium, Dual Core dar si Intel Core 2 Duo’", monitoarele second hand sunt LCD/TFT cu diagonale cuprinse intre 15" si 24", laptopurile second hand sunt de la producatori renumiti in piata ca Dell, HP, Fujitsu Siemens, IBM dar si Acer si Asus. Imprimantele second hand puse la dispozitie de noi sunt din categoriile imprimante multifunctionale, imprimante laser, imprimante cu jet. Serverele second hand sunt produse de IBM, Dell si HP liderii producatorilor de hardware din piata it mondiala. Laptopurile renew si calculatoarele renew revin acelorasi producatori de marca expusi mai sus ce ofera pe langa garantia scrisa oferita de noi, garantia morala a unui lucru bine facut si durabil. Nu in ultimul rand reluam in atentia dumneavoastra sectiunea de telefoane second hand, unde gasim telefoane de la producatori precum Nokia si Sony Ericsson. Va multumim pentru atentia acordata si nu uitati Diablos Computer este magazinul online al familiei dumneavoastra sau al biroului dumneavoastra unde o sa gasiti intotdeauna ofertele cele mai bune pentru orice produs din gama calculatoare second hand, monitoare second hand, laptopuri second hand, imprimante second hand, servere second hand, telefoane mobile second hand, calculatoare renew, laptopuri renew cat si servere renew.