Home

Calculatoare Euro 200 2012

Info: Este necesar ca borwserul sa accepte cookies pentru a utiliza cosul de cumparaturi.

Calculatoare Euro 200 2012, oferte in cupon euro 200, calculatoar euro 200 ddr3 , euro 200 dual core doar in cupon.

Si in  anul 2012 DIABLOS COMPUTER SRL va fi una din firmele ce distribuie calculatoare in programul EURO 200. Programul Euro 200 este destinat tuturor elevilor si studentilor din Romania. Mai jos va vom prezenta oferte ce cuprind sisteme complete  euro 200(cu optiuni de upgrade in functie de cerintele dvs.)

Promotie Cupon Euro 200 2012:

  • Garantia produselor livrate in cadrul programului euro 200 este de 36 luni!!!
  • Primii 200 de clienti care vin sa ridice din magazinul nostru calculatorul primesc bonus o camera foto digitala BENQ 8 megapixeli.
  • Transport gratuit oriunde in tara daca se string minim 8 cupoane.

Pentru distribuitorii de calculatoare in cadrul programului euro 200 avem o gama larga de oferte interesante.Pentru oferte concrete nu ezitati sa ne contactati telefonic (0723.520.117) sau pe mail( office@diabloscomputer.ro sau ana@diabloscomputer.ro) .

Oferta este valabila doar in magazin insotita de cuponul euro 200 si copii dupa actele titularului(buletin sau certificat de nastare) si copii dupa actele unui parinte(copie buletin).

 

Ce trebuie sa fac pentru a achizitiona un calculator euro 200?

Nimic mai simplu, vino la sediul firmei noastre cu cuponul euro 200, copie dupa buletinul titularului + copie dupa certificatul de nastere al copilului.

Daca esti din alta localitate si nu poti sa vii la sediul firmei noastre pentru a achizitiona calculatorul, iti trimitem computerul gratuit la tine acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa:

- Ridici cuponul de la scoala unde ai depus dosarul.

- Faci o copie dupa buletinul beneficiarului si scrii pe spate adresa unde vrei sa ajunga calculatorul+ un numar de telefon sa va putem contacta.

-Faci o copie dupa certificatul de nastere al copilului.

-Trimiti intr-un plic, copia dupa buletin, copia dupa certificatul de nastere insotite de  cuponul euro 200 la adresa: Strada Raul MAra nr 1a , Sector 4,Diablos Computer, Bucuresti.
- Cand plicul ajunge la noi, intocmim actele necesare si trimitem calculatorul la tine acasa gratuit, prin curierat rapid. Astfel economisesti timp si bani.

 

 

Oferta euro 200 2012 poate suferi modoficari functie de stoc. Oferta valabila este oferta publicata pe site in momentul achizitionarii calculatorului euro 200.

Calculatoare Euro 200 2012